Jäsen- ja kilpailulupa-asiat

Tervetuloa ratsastamaan hyvässä seurassa!

SRL suosittelee, että henkilö, joka harrastaa ratsastusta kerran viikossa, on ratsastusseuran jäsen. Huomioithan myös sen, että vain ollessasi ratsastusseuran jäsen pystyt kisaamaan 1-tason kilpailuissa. Ratsastuksen kilpailujärjestelmä uudistui vuoden 2014 alusta, uuteen kilpailujärjestelmään voit tutustua Ratsastajainliiton nettisivuilta http://www.ratsastus.fi/uusikilpailujarjestelma.

Ratsastusseurojen jäsenillä on jatkossa mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa. 
Jäsensihteerit hallinnoivat edelleen jäsenrekisteriä ja lisäävät uusia jäseniä sekä tekevät kilpailuluvat, eli siltä osin rekisterin käyttöön ei tule muutoksia. 
Jäsenyyteen tai kilpailulupiin liittyviä muutoksia, kuten jäsenlajin vaihtoa, jäsenyyden päättämistä tai kilpailulupaa (E-lupaa lukuun ottamatta) jäsen ei pysty itse tekemään . 

Extranettiin kirjaudutaan jäsennumerolla (Sportti-ID). Jäsenen rekisteritiedoissa täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, johon hän tilaa salasanan kirjautumissivulta.
Tunnukset ovat samat kun SRL:n tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmässä (TAPU). Kipan salasana ei toimi tässä.

Linkki Extranettiin: https://rekisteri.sportti.fi/sso/