Pisteet kotiin kouluradalta -klinikka 18.2.2018 klo 10.00 - 15.30

29.1.2018

Paikka: Siilin Ratsastuskeskus, Myllyharjuntie 13, Siilinjärvi
Hinta:20 €
Tapahtumaluokka:Kilpailijakoulutukset
Järjestäjä: SRL Itä-Suomi

Itä-Suomen aluejaosto järjestää “Pisteet kotiin kouluradalta” -klinikan sunnuntaina 18.2.2018 Siilinjärvellä Siilin Ratsastuskeskuksella (Myllyharjuntie 13). Kouluttajana I-tason koulutuomari ja koulutuomareiden kouluttaja Osmo Metsälä. Klinikka toimii samalla aluevalmennettavien kuivaleirinä.

  • Mitä koulutuomarit haluavat radalla nähdä ja mitä he arvostelevat?
  • Mikä erottaa kuuden pisteen arvoisen liikkeen kahdeksan pisteen arvoisesta liikkeestä?
  • Miksi tuomareiden arvostelut eroavat toisistaan?
  • Mitä tarkoittaa, kun tuomari kirjoittaa haluavansa nähdä esimerkiksi enemmän lennokkuutta?

Klinikkapäivä koostuu teoriaosuudesta sekä demoratsukoista. Ensin käydään läpi teoriassa ja esimerkein kouluratojen ja liikkeiden arviointia helppo B – vaativa B tasolla ja mitä milläkin tasolla edellytetään. Tämän jälkeen nähdään maneesissa demoratsukoita kaikilta tasoilta (he B, he A ja va B). Demoratsukot esittävät kunkin tason liikkeitä ja kouluradan kohtia. Osmo antaa demoratsukoiden suorituksista numerot sekä avaa kuuntelijoille mikä oli hyvää, mitä haluisi nähdä lisää tai mikä rokotti numeroa alaspäin.

Tilaisuudesta toivotaan mahdollisimman keskustelevaa. Nyt on mahdollisuus kysyä mieltäsi askarruttavista asioista!

Ohjelma
10.00 - 12.30 Aamukahvit, teoriaosuus
12.30 - 13.15 Lounastauko
13.15 - n. 15.30 Demoratsukot maneesissa

Hinta: 20 €, aluevalmennettaville 15 €, sisältää koulutuksen ja kahvit.
Lounasta saatavissa hintaan 8 € (kinkku- tai kasviskiusaus, salaatti, leipä, jälkiruoka, kahvi), maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutukseen otetaan 6 demoratsukkoa. Hakemukset ratsukkopaikoille sunnuntaihin 11.2.2018 mennessä petratapanila@hotmail.com.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 13.2.2018 alla lomakkeen osoitteessa https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/pisteet-kotiin-kouluradalta-klinikka/. Koulutus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, muuten se ei ole voimassa.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Jos haluat käyttää vuoden 2017 saamasi palkittavien lahjakortit, ole yhteydessä viimeistään 9.2. emmi.kupiainen@ratsastus.fi