SiRalaisten tuloksia 9.-10.5.2015

11.8.2014

Siilin Ratsastajat menestyivät laajalla rintamalla viikonlopun kisoissa

 

 

 

Tampereella kansallisessa kouluratsastuskilpailussa junioriratsukoiden PM/EM-katsastuskilpailuluokassa (VaB FEI Juniorien joukkueohjelma)  oli 18 osallistuvaa ratsukkoa ja SiRan Miika Miettinen sijoittui neljänneksi.

 

 

 

 Kansallisen Animagi Ponicupin 1. osakilpailussa (HeB KN Special) oli 36 osallistuvaa ratsukkoa ja voiton vei kansallisen tason tulokaskilpailussaan SiRan Iina Ruuskanen. SiRan Fanni Nissinen oli myös kärjen tuntumassa kahdella eri ratsullaan saavuttaen sijat 4. ja 5. 

 

 

 

Aluetasolla Kajaanissa kouluratsastuksen SiRan Krisse Koikkalainen nappasi kakkossijan HeB luokassa ja Oona Uusitalo HeA luokassa. Lisäksi SiRan Niina Sorjonen oli HeB luokan neljäs.  

 

 

 

Lauantain estekisoissa Kuopion Sorsasalossa estekorkeudella 70cm luokassa SiRan Juulia Hämäläinen otti voiton 32 ratsukon joukossa ja Heli Nyyssönen oli neljäs. 80cm luokkaan osallistui 31 ratsukkoa ja siinä Siran Milla Pakarinen oli 2. ratsullaan Sir Jareruus.  Ratsastuskoulun oppilaille opetusratsuilla tarkoitettuun 80 cm luokkaan osallistui 41 ratsukkoa ja SiRalaiset miehittivät kärkipäätä Julia Oravaisen johdolla. Tulokset: 3. Julia Oravainen The Gaels SiRa,..5. Juulia Oravainen Wendela SiRa,..7. Anni Ruuskanen Limonka SiRa, 8. Elias Benelmili Luur ll, 9. Maria Franssi Cornflake-G. Sunnuntaina esteratsastuksen aluekilpailuissa Sorsasalossa 90cm estekorkeuteen osallistunut Tiia Räsänen/Wendela teki puhtaan radan ja saavutti 7 sijan 54 ratsukon joukossa.